Psicoemas: Terapias

En Psicoemas oferim un servei d'orientació, diagnòstic i intervenció a persones des d'una perspectiva multidisciplinària i integral, oferint una atenció personalitzada i de qualitat per millorar la seva salut i benestar. Podem atendre-li en la nostra consulta o a domicili*.

* Situacions concretes. Consultar.

Una persona adulta, en qualsevol etapa de la seva vida, pot trobar-se amb dificultats reals per afrontar situacions estressants, pot sentir-se desmotivat, passar per una pèrdua especialment difícil de superar o haver estat sotmès a successos vitals estressants (agressions, pèrdues, desocupació, separacions, conflictes) que poden desencadenar en ansietat, depressió o altres símptomes clínics.
 

El desenvolupament evolutiu dels nens i adolescent està marcat per l'adquisició d'una gran diversitat de competències i habilitats que, de no aconseguir-ho de forma adequada, pot comprometre la seva adaptació com a adults. D'aquesta forma, és necessari que els psicòlegs, professors i pares detectem i abordem els problemes que es puguin trobar al llarg d'aquestes etapes evolutives, per així promoure un desenvolupament saludable dels nens i adolescents.

En Psicoemas sabem com millorar la seva salut i benestar. Confiï en els nostres especialistes, que sempre estaran disposats a atendre-li i treballar per la seva salut.

"Pàgina en construcció. Estem treballant per oferir-los més informació." Disculpin les molèsties.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Rambla Prim 156, local. 08020. Barcelona. © Psicoemas Servicios de Psicología. Telf: 645.10.95.00.